Fakültemiz İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı Öğrencisi Gökçe GÖK'ün Başarısı.

Eğitim Fakültesi Öğrenci Temsilcimiz ve İngilizce Öğretmenliği Bölümü 4.sınıf Öğrencisimiz olan Gökçe Gök geçtiğimiz günlerde akademik çalışmalarda gösterdiği başarıdan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Öğrencimiz 26-27 Mart 2022 tarihlerinde MEF Üniversitesi tarafından düzenlenen MEF University International Student Conference (MISCES) Conference on Educational Sciences (MISCES) (MEF Üniversitesi Uluslararası Eğitim Bilimleri Öğrenci Konferansı)’nda “We Learn Better Together: Collaborative Learning Through Learning Communities” isimli bir sunum yapmıştır. Öğrencimiz yaptığı sunum haricinde ayrıca konferansın düzenleme komitesinde de yer almıştır.

Öğrencimiz 13 Mayıs 2022 tarihinde Gazi Üniversitesi tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Gazi English Language Teaching Undergraduate Student (GELTUS) Conference (Gazi İngilizce Öğretmenliği Öğrenci Konferansı)’nda “Promoting Social Justice with Educational Technology in English Language Classes: A Dialogic Teaching Example” isimli sunum yapmıştır.

Öğrencimiz 27-29 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleşen Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda, İngilizce Öğretmeni Eğitimcileri Derneği (INOED) tarafından düzenlenen “INÖED 1st International ELT Conference” isimli konferansta “Integrating STEM (Science Technology Engineering Mathematics) to English Language Lessons: A 7th Grade Example” isimli sunum yapmıştır.

Öğrencimizin aynı zamanda bölümümüz akademisyenlerinden Doç. Dr. Oya Tunaboylu’nun akademik danışmanlığında TUBITAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı kapsamında “Microsoft Öğrenme Araçları ile Dislektik 4.Sınıf Öğrencilerinin İngilizce Okuma Becerileri’nin Geliştirilmesi” isimli projesi TUBITAK tarafından 2021-2.Dönem değerlendirme sonuçlarına göre desteklenmeye hak kazanmıştır.

Yayın Tarihi: 01/06/2022