Fakültemiz öğrencileri Kadir Boylu Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler günü etkinliğini gerçekleştirdi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri Doç. Dr. Fatih ÇINAR koordinatörlüğünde Kadir Boylu Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler günü etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinlikte yer alan üniversite öğrencileri, sanatsal ve sosyal etkinlikler ile Öğretmenler günü programına katkıda bulundular. Ayrıca hazırladıkları materyaller ile kıymetli öğretmenlere sürprizler yaptılar.

Kadir Boylu Ortaokulu müdürü Talha TERKİN etkinlikten kendinin ve öğretmenlerinin duyduğu memnuniyeti ve buna benzer işbirliklerinin devam ettirilmesi gerektiğini dile getirdi. Doç. Dr. Fatih ÇINAR da bu tür etkinliklerin üniversite ve şehri bir araya getirme konusunda önemli katkılarının olduğunu; öğretmenlik gibi kutsal bir meslekte görev yapan öğretmenlerimizin bu önemli gününde öğrencilerimizle birlikte yanlarında olabilmekten mutlu olduklarını söyledi. etkinliğin öğretmen adayı öğrencilerimizin mesleki tecrübelerinin artmasına ve öğretmenliğe yönelik aidiyet duygusu kazanmalarına olumlu katkılarının olduğunu ifade etti. Son olarak da etkinliğin gerçekleştirilmesinde destek sağlayan okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerine; özveri ile çalışan fakültemiz öğrencilerine teşekkürlerini sundu.

Yayın Tarihi: 29/11/2022
Okunma Sayısı: 539