(GKD) Genel Kültür Seçmeli ve (MBD) Meslek Bilgisi Seçmeli Dersi Alan Öğrencilerin Dikkatine!

(GKD) Genel Kültür Seçmeli ve (MBD) Meslek Bilgisi Seçmeli derslerini alan 2,3 ve 4 sınıf öğrencilerimizin dersleri ÖYS programında işlenebilmesi açısından birleştirilmiş ve tek sınıfa düşürülmüştür.

Yukarıda belirtilen derslerle ilgili ekle-sil döneminde hiç bir işlem yapmamaları gerekmektedir. Ekle-sil döneminde işlem Yaptıkları takdirde ÖYS den derslere katılamayacaklar ve Öğretim Görevli listelerinde bulunmayacaklardır.

NOT : GKD-7.. ile başlayan Genel Kültür Seçmeli dersleri 2.sınıflarda (B2) birleştirmiştir.(B3 den ders seçen 3. sınıf öğrencilerinde sistemde B2 yazmakta olup hiç bir sakıncası yoktur)
          MBD-6.. ile başlayan Meslek Bilgisi Seçmeli dersleri 3. sınıflarda (B3) birleştirilmiştir. (B2 ve B4 den ders seçen 2 ve 3 sınıf öğrencilerinde sistemde B3 yazmakta olup hiç bir sakıncası yoktur)

NOT : Dersler öğrencilerin sınıfında bulunmakta, sadece ders kodunun sonundaki B2,B3,B4 kısmında değişiklik olmuştur. Bu durum öğrencilerimiz açısından herhangi bir sorun teşkil etmemektedir.

Yayın Tarihi: 02/03/2023