Mavi Perşembe Buluşmaları: ŞİDDETE HAY(K)IR !!!

Şiddet bireyin fiziksel, cinsel, psikolojik veya ekonomik yönden zarar görmesiyle sonuçlanan veya sonuçlanması muhtemel hareketleri, buna yönelik tehdit ve baskı ya da özgürlüğün keyfi engellenmesini de içeren her türlü tutum ve davranıştır.

Şiddet, özel veya kamusal alanda (evde, aile bireyleri arasında, sokakta, iş yerinde ) meydana gelebilir.

Kadın, erkek, çocuk, hayvan... Yaşamın her yerinde görülen ve gün geçtikçe sayıları artan şiddet olayları, pek çok şekilde karşımıza çıkabiliyor ve bireyin hem ruhsal hem de bedensel bütünlüğüne zarar veriyor.

Mavi Perşembe buluşmalarında bu hafta, Etkinlik Geliştirme ve Deneyim Artırma Topluluğu ve Fakültemiz Sosyal Bilgiler 4. Sınıf öğrencilerinin birlikte hazırladığı farkındalık etkinliği, Eğitim Fakültesi Hafız İbrahim Demiralay Konferans Konferans Salonunda 26.12.2019 Perşembe günü 16.00-17.00 arasında gerçekleştirilecektir.

Bu anlamlı etkinliğe herkes davetli olup afişe ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Yayın Tarihi: 25/12/2019