MAVİ PERŞEMBE BULUŞMALARINDA BU HAFTA

Mavi Perşembe Buluşmalarında bu hafta iki değerli konuğumuz ve konumuz bulunmaktadır. Bunlardan ilki öğretmen adaylarının sosyal farkındalık, diğeri öğretmenlik mesleği alanındaki gelişimleri desteklemek amacıyla düzenlenmektedir.

Okulda, sinemada, kütüphanede, alışveriş merkezlerinde, iş yerlerinde ve hastanelerde iç mekan düzenlemesinde engelli bireylerimizin görmezden gelinmemesi gerektiğini vurgulamak, bu konuda çalışmalar yapmak ve bilgilerinden faydalanmak için Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ve Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Parisa GÖKER ile ‘İç Mekan Düzenlemesinde Engelsiz Tasarım’ adlı konferansımızı 7 Mart 2019 Perşembe günü 14.00’da Hafız İbrahim Demiralay Amfisinde gerçekleştireceğiz.

   Hemen sonraki gün ise; özgüvenli, düşünen, üreten, problem çözebilen, ruhen ve bedenen sağlıklı bireyler yetiştirme yolundaki öğretmen adaylarımızın lider öğretmen olma konusundaki potansiyellerini en üst seviyelere ulaştırmak için 8 Mart 2019 Cuma günü 10.30’da Hafız İbrahim Demiralay Amfisinde ‘Lider Öğretmen Kavramı’ konusu üzerine konferans gerçekleştirecek olan konuğumuz Prof.Dr. Alemdar YALÇIN’ı ağırlayacağız.

Konuklarımızın bilgi ve birikimlerinden faydalanmak için  EGDA (Etkinlik Geliştirme ve Deneyim Artırma) Topluluğunun destek verdiği bu konferanslarımıza davetlisiniz.

Yayın Tarihi: 03/03/2019
Okunma Sayısı: 2001