Mavi Perşembe Etkinliği: Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü’nden öğretmen adaylarımıza seminer!

Bu hafta Mavi Perşembe buluşmalarında fakültemizin Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Yüksek Lisans öğrencileri proje/seminer sunumları ile fakültemizdeki öğretmen adayları ile bir araya gelerek eğitim ve teknoloji adına önemli paylaşımlarda bulunacak, bildiri sunumlarını gerçekleştireceklerdir. Mesleki gelişimleri adına önemli ışık tutacak bu çalışmaya tüm öğrencilerimiz ve konuyla ilgilenen herkes davetlidir.

Yer: Eğitim Fakültesi Hafız Demiralay Salonu

Zaman: 30 Mayıs Çarşamba/14.00

Ele Alınacak Konular:

1) Öğrenme Aktivitesi İçeren Fiziksel Aktivite Tabanlı Mobil Oyunlaştırma Platformu Tasarımı (Süleyman Ezdemir, Doç.Dr.Muhammet Demirbilek)
2) Down Sendromlu Öğrencilerin Okuma, Yazma, Dinleme ve Toplumsal Uyum Becerilerinin Öğretimi İçin Mobil Oyun Tasarımı (Edanaz Korkmaz, Doç.Dr.Muhammet Demirbilek)
3) Arduino ile STEM Etkinlikleri: Fotosentez Örneği İncelemesi (Mehmet Özçetin, Doç.Dr.Muhammet Demirbilek)
4) Video Paylaşım Sitelerindeki Çocuk Kanallarının Dijital Mahremiyet Bağlamında İncelenmesi (Fatma Barkuş, Doç.Dr.Mustafa Koç)
5) Özel İlk ve Ortaöğretim Kurumlarının Web Ana Sayfalarının Semiotik Analizi (Yağmur Subakan, Doç.Dr.Mustafa Koç)

Yayın Tarihi: 28/05/2018