PEDAGOJİK FORMASYON 2019-2020 2. DÖNEM TEK DERS VE KALAN DERSLERİN SINAV PROGRAMI!!!

TEK DERS VE DİĞER KALAN DERSLERİN SINAVI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME!!!

1- 2019-2020 eğitim-öğretim yılında yürütülmekte olan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programının 2. Dönem sonu itibariyle tek ders ve almak zorunda olduğu dersleri alamayıp, mezun olamayan aşağıda çizelgede bilgileri belirtilen öğrencilere 23 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 10:00 ile 18:40 saatleri arasında tek ders ve almak zorunda olduğu tüm derslerin sınavı düzenlenecektir.
2- Sınavlar uzaktan çevrimiçi olarak yapılacaktır.
3- Çevrimiçi sınav sürecinde sınav cevap kağıdının sisteme yüklenmesi ile ilgili herhangi bir sorun yaşandığı takdirde, sınav cevap kağıdı ilgili Öğretim Elemanının kurumsal e-posta adresine gönderilecektir.
4- Öğrenciler çevrimiçi sınavlarda yaşanacak sorunlar ile ilgili olarak sorumlu Öğretim Elemanı ile irtibata geçeceklerdir.

SINAV PROGRAMI VE ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın Tarihi: 21/12/2020