PEDAGOJİK FORMASYON II. DÖNEM YENİ AKADEMİK TAKVİM DUYURUSU

PEDAGOJİK FORMASYON II. DÖNEM YENİ AKADEMİK TAKVİM

Kayıt Yenileme ve Dekont Teslimi

17-21 Ağustos 2020

Not : Müracaatlar ve kayıt yenileme işlemleri mail yolu ile yapılacaktır. Aşağıdaki linkte belirtilen form doldurulup, formun üzerinde belirtilen yere dekont eklenip PDF olarak egitimf@sdu.edu.tr mail adresine göndermeniz durumunda kayıt yenileme işleminiz Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri tarafından gerçekleştirilecektir. Kayıt yenilemek için Şahsen kayıt yenileme işlemleri kabul edilmeyecektir.

***Kayıt Yenileme Formu için Tıklayınız.

Derslerin Başlaması 31 Ağustos 2020
Ara sınav 26 Ekim 2020 (Dersin Saatinde)
Derslerin Bitimi 30 Kasım 2020
Final Sınavı 07 Aralık 2020 (Dersin Saatinde)

Bütünleme Sınavı

11 Aralık 2020 (Müracaat)
14 Aralık 2020 (Bütünleme Sınavı)

Üç Ders Sınavı

18 Aralık 2020 (Müracaat)
23 Aralık 2020 (Üç Ders Sınav)

Not : OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden hiç bir şekilde ders kaydı yada ders ekleme işlemi yapılmayacak olup, tüm işlemleri Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri yapacaktır.***Kayıt Yenileme Formu için Tıklayınız.

Not: Covid-19 Pandemisi durumuna göre akademik takvimde değişiklikler yapılabilir.

Banka Bilgileri : Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 2. Taksiti 1.025 TL. olan Ücretler Isparta Ziraat Bankası Merkez Şubesi’ne (IBAN No: TR170001000132362953095007 no'lu SDÜ Eğitim Fakültesi Döner Sermaye Hesabına) 2. Dönem için “Pedagojik Formasyon Ücreti 2019-2020 2. dönemi 2. taksidi Adı soyadı ve T. C Kimlik No” açıklamasıyla yatırılacaktır.

Yayın Tarihi: 14/07/2020